Ερωτήσεις και ενημέρωση με απαντήσεις για την DreamDiet!

Διαβάστε παρακάτω βασικά ερωτήματα και πληροφορίες για την DreamDiet, την διατροφή και γενικά χρήσιμες πληροφορίες για την χρήση των προγραμμάτων μας και πως εσείς μπορείτε να επωφεληθείτε από τα προγράμματα διατροφής που εφορμόζουμε.


»   Πόσα γαλακτοκομικά φρούτα λαχανικά, καφέδες , ποτά, νερό .... μπορώ να καταναλώνω στη διάρκεια της ημέρας?

Όταν ξεκινάτε το πρόγραμμα σας στη DreamDiet, η σύμβουλος διατροφής σας ενημερώνετε τηλεφωνικά για το ιστορικό σας τις ιατρικές σας εξετάσεις τον τρόπο ζωής σας και προσαρμόζει το πρόγραμμα διατροφής στα μέτρα σας. Μαζί με το πρώτο σας πακέτο διατροφής θα λάβετε και ενημερωτικά έντυπα με πολλές και χρήσιμες πληροφορίες για τη σωστή τήρηση του προγράμματος σας.

»   Πόσα κιλά θα χάσω?

Γενικά κατά μέσο όρο χάνονται 4-6 κιλά το μήνα.
Ειδικά όμως, μέσα στο ενημερωτικό σας έντυπο, ορίζετε πολύ συγκεκριμένα ο εβδομαδιαίος στόχος σας η απώλεια δηλαδή της κάθε εβδομάδας βάση σωματότυπου και στατιστικών δεδομένων. Ζυγίζεστε την 1η μέρα πρωί με ελαφριά ένδυση και κάθε εβδομάδα σημειώνετε σε ημερολόγιο την απώλεια του βάρους σας. Ενημερώνετε και τηλεφωνικά τον υπεύθυνο σύμβουλο διατροφής για την επίτευξη των στόχων σας και ανάλογα τροποποιείται ή όχι το πρόγραμμα σας.

»   Πως και πότε πληρώνω?

Η διανομή γίνεται ανά εβδομάδα και η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή κατά την παράδοση.

»   Πόσο χρεώνεται η διανομή στο πρόγραμμα διατροφής με αποστολή ? Τι ώρα περίπου θα έρθει το φαγητό μου?

Στη στερεά Ελλάδα υπάρχει βασική χρέωση. Εκτός από τις περιοχές της Ηπείρου, της Αιτωλοακαρνανίας, των Επτανήσων και της Πελοποννήσου όπου τα μεταφορικά χρεώνονται 40% φθηνότερα της βασικής. Στις δυσπρόσιτες περιοχές και τα νησιά του Αιγαίου η χρέωση και η αποστολή γίνονται κατόπιν συνεννοήσεως.

Η διανομή πραγματοποιείται περίπου από τις 9:00 έως τις 1:00 το μεσημέρι. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας .

»   Ο διανομέας έρχεται στις 11:00π.μ. εγώ πότε θα τρώω το πρωινό μου?

Τη πρώτη μέρα μόνο είστε ακάλυπτη, αυτή τη μέρα προσθέστε 1 φρούτο για πρωινό ή ότι άλλο ο σύμβουλος διατροφής σας συστήσει. Εκτοτε το πρωινό θα το έχετε πάντα από τη προηγούμενη μέρα.

»   Τι ώρα πρέπει να τρώω το κάθε γεύμα?

Για καλύτερη κινητοποίηση του μεταβολισμού σας χρειάζονται 5 τουλάχιστον γεύματα σε διαστήματα 3 ωρών περίπου μεταξύ τους. Η τήρηση συγκεκριμένης ώρας π.χ. 8:00 π.μ. για το πρωινό δεν μας ενδιαφέρει. Μπορείτε ακόμη να καταναλώνετε αντίστροφα τα 2 κύρια γεύματα δηλαδή το μεσημεριανό το βράδυ και το βραδινό το μεσημέρι.

»   Αν πρέπει να απουσιάσω για ένα διάστημα πότε πρέπει να ενημερώσω?

Ακυρώσεις γενικά δεν μπορούν να γίνουν μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα. Οποιαδήποτε αλλαγή ή τερματισμός του προγράμματος για να είναι εφικτή πρέπει να δηλώνετε πάντα από τη προηγούμενη εβδομάδα. Εάν δεν ακυρώσετε ουσιαστικά συναινείτε στην αυτόματη ανανέωση του προγράμματος σας για ακόμη μια εβδομάδα φαγητού.

»   Στην προσπάθεια μου έχω διατροφική υποστήριξη?

Στο πρόγραμμα της DreamDiet δεν χρειάζεται χάνετε χρόνο στις μετακινήσεις. Έχετε προσωπική διαιτολογική παρακολούθηση από το σύμβουλο διατροφής της DreamDiet από την ευκολία και άνεση του σπιτιού σας! Ο σύμβουλος διατροφής της DreamDiet είναι πάντα στη διάθεσή σας για να απαντήσει τηλεφωνικά στις απορίες σας.
- Eβδομαδιαίο τηλεφωνικό ραντεβού
(Κάθε εβδομάδα δηλώνετε τηλεφωνικά στον σύμβουλο διατροφής σας την απώλεια του βάρους σας σε σχέση με τον στόχο που έχετε, και συζητάτε μαζί του τυχόν απορίες και τρόπους για να μπορείτε να αντεπεξέλθετε με επιτυχία στις καθημερινές σας προκλήσεις)
- Συνολική προσέγγιση
(Στην DreamDiet είμαστε της φιλοσοφίας Τροφή-Σώμα-Μυαλό και με αυτήν την φιλοσοφία συμβουλέυουμε, παρακολουθούμε και καθοηγούμε τους πελάτες μας στην καθημερινή τους διατροφή)

Η σωστή καθοδήγηση και υποστήριξη σε μια προσπάθεια απώλειας βάρους κάνει όλη τη διαφορά. Με τη συνολική προσέγγιση Τροφή Σώμα, Μυαλό και με τα βοηθητικά εγχειρίδια τα οποία καθοδηγούν κινητοποιούν και στοχοποιούν τη προσπάθεια σας βήμα προς βήμα, το πρόγραμμα της Dream diet είναι προσεκτικά σχεδιασμένο για να πετύχετε το στόχο σας.

Τα DreamDiet Εγχειρίδια είναι έντυπο υλικό που σας υποστηρίζει από την αρχή έως το τέλος της προσπάθειάς σας.